INGREDIENSER:
1 del hirse
1/3 del småkokte økologiske glutenfri havregryn
2 deler vann
3 deler ris & kokos melk (IsolaBio)
2 deler ris & mandel melk (IsolaBio)
litt salt
FREMGANGSMÅTE:
- Kok vann med hirse, ha i litt salt
- Ha i havregryn
- Når det meste av vannet er fordampet, ha i melk, tilsett litt og litt, rør mens du tilsetter melken. Kan være lurt å fordele alt i mindre porsjoner og vente til grøten kommer til kokepunktet før du tilsetter neste porsjon av væske
- La grøten småkoke på lav varme i ca. 35 minutter, rør av og til.
Serverings tips: Grøten smaker godt uten noe tilbehør, men du kan gjerne eksperimentere og finne ut hva du liker best honing, ferske bær, kokos, sukker eller syltetøy.
Jeg synes kokos flak (eller kokosmasse) og litt skogsbær syltetøy er best!
See more recipes on Grøtbar
This Post Has 0 Comments